Cautare

978 de rezultate pentru "com jani srl" (2.66 secunde)
Flavius Sirop, manager public si director general la SC Salubritate Craiova SRL, neaga orice acuzatii de politizare a concursului: ... Concurs repetat marti, 13 Dupa valul de nemultumiri iscat in urma concursului de saptamana trecuta, conducerea SC Salubritate Craiova SRL a decis ieri sa reia selectia maturatorilor.
Podul a fost construit in timp record Lucrarile de constructie a podului au inceput cu aproximativ o luna si jumatate in urma, a declarat ieri primarul Nicolae Bura, si au fost executate de firma SC "Fulga” SRL din localitate.
Reamintim aici pe scurt doar faptul ca verosul oficial al Ministerului Transporturilor si-a infiintat o firma de transporturi navale botezata Antigon Shipping SRL.
La dispozitia directorului general Constantin Olteanu, care este si patronul societatii Total Service International, (partenerul constantean caruia Grupul Renault a facut greseala sa-i concesioneze comercializarea propriilor modele de autovehicule), autoturismul Renault Megane Sedan cu numarul de inmatriculare B35EGG, aflat in contract de leasing pentru firma beneficiara Bosfor Eurostil SRL Constanta, reprezentata de asociatii Ali Danis si Zekeriya Sadak, a fost sechestrat in cursul zilei de ieri, in incinta show-room-ului Dacia-Renault-Nissan, unde proprietarii o lasasera pentru a i se efectua o revizie de rutina.
Invest Star SRL Constanta. ... Evaziune fiscala la o firma fantoma din Constanta Un alt caz de evaziune fiscala descoperita in ultima perioada de reprezentantii Comisariatului Regional Constanta al Garzii Financiare este cel referitor la societatea La Tuz Sistem SRL.
Dupa cum v-am obisnuit, continuam sirul de dezvaluiri despre SC Cobra Security SRL, apartinand grupului de firme UTI, cea care a contractat serviciul de paza si preventie din port printr-un contract semnat cu CN APMC, prin metode dubioase, semnalate de cotidianul "Replica” in numerele anterioare.
Continuam seria dezvaluirilor despre aventurile angajatilor SC Cobra Security SRL si a conducerii acesteia.
Deghizat in salvatorul industriei brasovene de tractoare, investitorul italian Landini&Laverda SRL a incasat ilegal, anul trecut, subventii de la statul roman in valoare totala de un milion de dolari in contul programului de subventionare cu 45% a achizitiei de utilaje.
Cel mai mare prejudiciu adus bugetului statului in primele 6 luni ale anului 2005 a fost "opera" firmei Dezmembrari Impex SRL, care se ocupa de comercializarea fierului vechi.
Dintre contribuabilii mici si mijlocii, datorii considerabile au societatile Casino Comert SRL (262,3 milioane de lei) si APC Constructii SRL (310,2 milioane de lei).
Astfel, firma Intermark SRL a primit Trofeul Creativitatii (aflat la cea de-a VI-a editie), care i-a fost oferit de CCIR impreuna cu Oficiul pentru Inventii si Marci. ... Este vorba despre European Food SA si Starmill SRL.
Actionarul majoritar, SC TEC ROMANIA SRL, care detinea 91,17% din actiuni, isi punea atunci problema inchiderii definitive a activitatii.
Astfel, in cadrul celei de-a XII-a editii a Topului National al Firmelor, firma Intermark SRL a primit Trofeul Creativitatii (aflat la cea de-a VI-a editie), care i-a fost oferit de CCIR impreuna cu Oficiul pentru Inventii si Marci. ... Este vorba despre European Food SA si Starmill SRL.
Medicul oftalmolog Rocsana Ghenoiu, patroana firmei RO-OPTIC SRL, este urmarita penal pentru fals si inselaciune, fiind banuita ca ar fi folosit in alte scopuri decat cele declarate fonduri PHARE de 21.000 de euro.
Astfel, clubul de noapte SC Runner Com SRL Oradea a introdus la comercializare bauturi alcoolice netimbrate in valoare de 10 milioane de lei vechi.
La SC Torpan Prod SRL Salonta comisarii au gasit, in plus fata de cantitatile declarate, 2.500 kg de faina, cantitate care nu a putut fi justificata cu documente de provenienta.
Doua treimi le reprezinta alte costuri, de regie si manopera", a declarat Danut Aribasoiu, patronul SC ARI'S SRL Craiova, producator de mobila. De aceeasi parere a fost si Victoras Vaduva, patron la SC MOBIMAR SRL Craiova.
Astfel, au fost confiscate 5.500 de pachete de tigarete netimbrate, apartinand SC Unus Impex SRL Oradea.
Cu toate acestea, doua dintre firmele care au ca obiect de activitate comertul cu ridicata, SC Oviitop Trading SRL si Dalinda Forest Impex SRL au reusit sa se mentina, si in cursul anului trecut, pe locurile fruntase.
Este vorba de SC Koping Drinks SRL Oradea, cu punct de lucru la Haieu.
google-analytics.com